Brasserie

Brasserie

In het centrum van Zelhem, gelegen in een sfeervol, ouderwets vertrouwd en naar eigen stijl ingericht pand, vindt u het Witte Paard 2.0. In een ontspannen en gezellige sfeer kunt u genieten van een verrukkelijke lunch of diner. Maar ook voor een lekkere kop koffie kunt u bij ons terecht! Bij het Witte Paard 2.0 maak je op je gemak je keuze uit onze uitgebreide menukaart.  Bekijk de menukaart door hier te klikken. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten.

 

Handig om te weten; het Witte Paard 2.0 is het start- en eindpunt van een etappe van het Pieterpad en mede door een goede locatie met groot parkeergelegenheid en het openbaar vervoer voor de deur is het Witte Paard 2.0 een prima uitstek voor vergaderingen en meetings (geluidsinstallatie, beamer en benodigdheden zijn aanwezig)

De gevarieerde menukaart, biedt een uitgebreide keuze van zowel grote als kleine gerecht voor iedere smaak en een vriendelijke prijs. Bij Brasserie het Witte Paard 2.0 staan wij 6 dagen per week (dinsdag gesloten) voor u klaar. Op de zomerdagen, heten wij u graag welkom op onze gezellige terras. Bij ons is het optimaal genieten van de Achterhoekse gastvrijheid. Of wat dacht u van een lunch to go? Onze snelle en smakelijke lunches om mee te nemen. 

Bekijk onze actuele menukaart (binnenkort online) voor de gerechten die wij op dit moment serveren. Of reserveer direct je tafel! 

Een apart gedeelte van onze brasserie leent zich ook uitstekend voor een feestje, vergadering of klein gezelschap (25 – 30 personen)… We bespreken graag samen wat uw persoonlijke wensen zijn, want geen feestje is hetzelfde… kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een afspraak, bel dan 0314 – 640 174

Openingstijden brasserie Het Witte Paard 2.0 
Maandag geopend vanaf 11.00 uur *
Woensdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur *
* Onze keuken sluit om 21.00 uur. 

Reserveer nu!

 

Openingstijden

Openingstijden brasserie
Maandag vanaf 11.00 uur *
Wo. t/m Zo. vanaf 11.00 uur *
* Onze keuken sluit om 21.00 uur.

Tijdens de openingsuren van de brasserie is de slijterij ook geopend

Openingstijden bar Het Witte Paard 2.0
Wo. t/m Do. vanaf 17.00 uur
Vr. & Za. vanaf 15.00 uur
Zo. vanaf 12.00 uur

Vanzelfsprekend staan wij voor uw feest, vergadering of bijeenkomst ook buiten deze openingstijden en op dinsdag voor u klaar. In overleg is er veel mogelijk.

Pieterpad

Wist u dat...

Het pieterpad vlak langs Het Witte Paard 2.0 loopt? En dat u kunt genieten van een speciaal pieterpad arrangement?